Startpagina | LINKS | CONTACT

Tullekensmolenweg

Beekbergen

Tullekensmolenweg. In 1972 gesloopt. Stond tussen de Wolterbeeklaan en de Kruisweg. Foto: Martijn Rikkengaa.

Beekbergen

Ca. 1965. Tullekensmolenweg. De schuur rechts van de weg (gezien richting Arnhemseweg) stond tegenover waar nu de Wolterbeeklaan op de Tullekensmolenweg uit komt. Deze schuur is begin jaren 70 gesloopt (tussen 1970 en 1973). Het was de bedoeling om de Wolterbeeklaan door te trekken naar de Arnhemseweg, vandaar dat de schuur moest wijken. Foto: H. Rikkengaa.

Tullekensmolen, Beekbergen
Archief: Dick de Graaf.

Beekbergen

Tullekensmolenweg 16. Mijn ouderlijk huis, gebouwd in 1956. Foto: H. Rikkengaa.

Beekbergen

1966. Tullekensmolenweg, nr 18-20. Zijkant boerdrij. In deze boerderij woonden de familie Tromp en de familie van Amersfoort. Later ( 1966) woonden er de familie Barink en de familie van Amersfoort. Foto: H. Rikkengaa.

Beekbergen

Begin jaren 50. Tullekensmolenweg, nr. 18-20. Voorkant boerdrij. Daarna is de boerderij verbouwd. In deze boerderij woonden de familie Tromp en de familie van Amersfoort. Later ( 1966) woonden er de familie Barink en de familie van Amersfoort. Archief: Martijn Rikkengaa.

Beekbergen

Ca. 1965. Tullekensmolenweg. De boerderijen stonden links van de weg (ook gezien richting Arnhemseweg), tussen de Wolterbeeklaan en de Atalanta, daar staan nu drie twee onder een kap woningen. In de boerderij links van de weg woonde de familie Eikendal. De boerderij is in 1708 gebouwd en in 1972 gesloopt voor de huidige nieuwbouw. Foto: H. Rikkengaa.

Beekbergen

Tullekensbocht.

Tullekensmolenweg

Tullekensmolenweg

1951

Tullekensmolenweg