Startpagina | LINKS | CONTACT

Zanderijweg

Zanderijweg

1967. Oranje Nassau School. Dit was mijn school met Meester Boel en een paar dames. Dhr. Bosje was hoofd van de school. (Foto: Ate Schurer)

Zanderijweg

1967. Oranje Nassau School aan de Zanderijweg. (Foto: Ate Schurer)

Zanderijweg

1967. Nr. 26. Tante Gerrie en ome Dirk Huiskamp, mijn moeder in het midden. In het huis daarnaast op nr. 24 woonde de fam. Jaap en Nies Kozijn. (Foto: Ate Schurer)

Zanderijweg

1928. Oranje Nassau School. (Foto: Hennie Overweg)

Zanderijweg

Schoolreisje van de Oranje Nassau School omstreeks 1954-55, Een paar namen: Meester Nieveen recht in het midden achter. Meester Meierink half rechts achter. Meester Boel rechts. De dames, geheel links vermoedelijk juffrouw van de Haar.(Foto Wil en Hans Wrekenhorst)

Zanderijweg

1960. Netty Kozijn.

Zanderijweg

1972. U kijkt richting Daalakkerweg en de Achterlandseweg. Het huis links staat op de hoek met de Kruisakkerweg. (Foto: Aartje Veeneman)

Zanderijweg

Zanderijweg

Circa 1952. Zanderijweg hoek Jachtlaan. Ik hou mijn broertje bij de hand. U kijkt richting het Zaaltje van Ordens Belang, dat stukje Zanderijweg was toen nog niet verhard. (Foto: Henry van Luttikhuisen)

Zanderijweg

Werkplaats van het bedrijf van mijn vader. Is afgebroken in de jaren 80. Gelegen aan Zanderijweg waar nu de Schapendoesweg loopt. (Foto: Evert Pol)

Zanderijweg

1982. Het huis rechts was vroeger Kruidenier Tamboer tijdens en na de oorlog. (Foto: Ate Schurer)